Ingrediënten:
- 750 gram krielaardappelen (met schil)
- 5 kippendrumsticks
- 250 gram champignons
- 1 klein citroen
- 2 tenen verse knoflook
- 4 eetlepels honing
- 10 eetlepels olijfolie
- 1 flinke eetlepel ras el hanout
- 1 flinke eetlepel paprikapoeder
- peper
- zout
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd elke krielaardappel in 4 stukken.
- Halveer de champignons.
- Maak een marinade van olijfolie, honing, ras el hanout, paprikapoeder en het sap van de uitgeperste citroen.
- Kruid dit een beetje met peper en zout naar smaak.
- Meng hierin de kippenbouten, aardappeltjes en champignons en doe dit alles in een braadslede.
- Snijd het hoedje van de knoflookbollen en leg alle delen (ook de hoedjes) in de braadslede.
- Zet de schotel 60 minuten in de oven.
Dit is een overheerlijk recept, ik heb het gisteren getest! Top ! Ik ga het zeker vaker klaarmaken
Wat fijn om te lezen! Dank je!