Toast champignons

 

1-IMG_9232

 

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 sneetjes brood
  • 250 gram champignons
  • 100 gram spekreepjes
  • rucola
  • 1 koffielepel knoflookpuree
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • halve theelepel gedroogde tijm
  • halve theelepel gedroogde rozemarijn
  • peper
  • zout
  • boter

Bereiding:

  • Verwarm een pan en bak de spekreepjes bruin aan. Laat ze dan uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Dezelfde pan verwarm je weer met een klontje boter.
  • Bak de champignons, op hoog vuur, bruin aan.
  • Roer er ondertussen de gedroogde kruiden, peper, zout en look doorheen.
  • Voeg de spekreepjes toe en roer nog eens goed door elkaar.
  • Toast het brood in een broodrooster.
  • Leg, per persoon, twee sneetjes brood op het bord.
  • Leg er een beetje rucola op.
  • Schep de champignons met spekjes erop.

 

 

Plaats een reactie