Toast champignons

 

1-IMG_9232

 

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 sneetjes brood
  • 250 gram champignons
  • 100 gram spekreepjes
  • rucola
  • 1 koffielepel knoflookpuree
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • halve theelepel gedroogde tijm
  • halve theelepel gedroogde rozemarijn
  • peper
  • zout
  • boter

Bereiding:

  • Verwarm een pan en bak de spekreepjes bruin aan. Laat ze dan uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Dezelfde pan verwarm je weer met een klontje boter.
  • Bak de champignons, op hoog vuur, bruin aan.
  • Roer er ondertussen de gedroogde kruiden, peper, zout en look doorheen.
  • Voeg de spekreepjes toe en roer nog eens goed door elkaar.
  • Toast het brood in een broodrooster.
  • Leg, per persoon, twee sneetjes brood op het bord.
  • Leg er een beetje rucola op.
  • Schep de champignons met spekjes erop.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s