Brood met geitenkaas en perzik

1-IMG_8411

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 boterhammen (bv. koolhydraatarm)
  • 2 plakken geitenkaas
  • 1/2 perzik
  • handvol walnoten
  • handvol rucola
  • 1 eetlepel honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven op bovenwarmte, 220 graden.
  • Leg de geitenkaas in een ovenschaaltje. Zet de kaas zo’n 6-tal minuten in de oven tot de bovenkant een beetje gesmolten is.
  • Snijd de perzik in kleine blokjes.
  • Leg twee plakken brood op elk bord.
  • Leg daar wat rucolablaadjes overheen.
  • Leg de geitenkaas op het brood.
  • Leg daarop weer enkele blaadjes rucola.
  • Snijd de perzik in kleine blokjes.
  • Strooi de perzikblokjes en walnoten over het brood.
  • Werk af met een beetje honing.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s