Brood met geitenkaas en perzik

1-IMG_8411

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 boterhammen (bv. koolhydraatarm)
  • 2 plakken geitenkaas
  • 1/2 perzik
  • handvol walnoten
  • handvol rucola
  • 1 eetlepel honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven op bovenwarmte, 220 graden.
  • Leg de geitenkaas in een ovenschaaltje. Zet de kaas zo’n 6-tal minuten in de oven tot de bovenkant een beetje gesmolten is.
  • Snijd de perzik in kleine blokjes.
  • Leg twee plakken brood op elk bord.
  • Leg daar wat rucolablaadjes overheen.
  • Leg de geitenkaas op het brood.
  • Leg daarop weer enkele blaadjes rucola.
  • Snijd de perzik in kleine blokjes.
  • Strooi de perzikblokjes en walnoten over het brood.
  • Werk af met een beetje honing.

Plaats een reactie