In yoghurt gemarineerde kipfilet

1-IMG_9791

Een perfect gegaarde en malse kipfilet krijg je met dit recept…

Ingrediënten:

  • 4 kipfilets
  • 3 eetlepels gembersiroop
  • 4 eetlepels ras el hanout
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel honing
  • 8 eetlepels volle yoghurt

Bereiding:

  • Rasp de schil van de citroen in een kom.
  • Halveer de citroen en pers het sap uit de citroen. Voeg toe aan de kom.
  • Voeg yoghurt, gembersiroop, ras el hanout en honing toe.
  • Rol hierin de kipfilets en laat minstens 2 uur in de koelkast marineren.
  • Verwarm de oven op 200 gradne.
  • Leg bakpapier in een grote ovenschaal.
  • Haal de kip uit de marinade en leg ze op de ovenschaal, langs elkaar.
  • Bak de kipfilets in zo’n 20 minuten gaar.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s