Ingrediënten:
- 250 gram mini fusilli
- 2 eieren
- 1 prei
- 1 broccoli
- 2 stengels bosui
- 3 eetlepels mayonaise
- 3 eetlepels tomatenketchup
- zout
- peper
Bereiding:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en overgiet met koud stromend water.
- Kook de eitjes zo’n 8 minuten totdat ze hard zijn. Laat ze afkoelen.
- Snijd de broccoli in roosjes. Kook ze 5 minuten en giet af. Spoel af onder koud water.
- Snijd de prei en bosui in dunne ringen. Doe ze in een zeef en overgiet met kokend water. Zet het dan aan de kant.
- Maak een sausje van de mayonaise en tomatenketchup.
- Meng de pasta met de saus in een grote kom.
- Voeg de groenten toe. Roer het er voorzichtig doorheen.
- Pel de eieren en verbrokkel ze door de pasta.
- Kruid met peper en zout.
Lijkt me zalig!
Was echt lekker! Ook heerlijk om als lunch mee te nemen naar het werk.