Ingrediënten (voor 4 wraps):
- 8 eieren
- 2 dikke kipfilets
- boter
- 4 eetlepels melk
- 1 rijpe avocado
- 1 koffielepel curry madras (Jonnie Boer)
- peper
- zout
- scheutje olijfolie
Bereiding:
- Snijd de kip in repen.
- Snijd de avocado in repen.
- Kruid de kip met curry madras en een scheutje olijfolie. Meng dit goed door.
- Verwarm een braadpan met een scheutje boter en bak hierin de kipfilet aan. Dit duurt ongeveer 4 minuten.
- Laat de kip daarna even rustig op een keukenpapiertje.
- Klop ondertussen voor elke omelet 2 eieren met een eetlepel melk in een kommetje.
- Kruid dit goed met peper en zout.
- Verwarm een braadpan (of pannenkoekenpan) met een beetje boter. Giet hierin het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
- Draai hem dan rustig om en laat nog een minuutje rustig garen.
- Leg hem dan op een keukenpapiertje.
- Leg de omelet op een bord, schik de kippenreepjes in het midden en beleg met avocado.