Omelet wrap met kipfilet en avocado

omeletwrap met kip en avocado

Ingrediënten (voor 4 wraps):

  • 8 eieren
  • 2 dikke kipfilets
  • boter
  • 4 eetlepels melk
  • 1 rijpe avocado
  • 1 koffielepel curry madras (Jonnie Boer)
  • peper
  • zout
  • scheutje olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kip in repen.
  • Snijd de avocado in repen.
  • Kruid de kip met curry madras en een scheutje olijfolie. Meng dit goed door.
  • Verwarm een braadpan met een scheutje boter en bak hierin de kipfilet aan. Dit duurt ongeveer 4 minuten.
  • Laat de kip daarna even rustig op een keukenpapiertje.
  • Klop ondertussen voor elke omelet 2 eieren met een eetlepel melk in een kommetje.
  • Kruid dit goed met peper en zout.
  • Verwarm een braadpan (of pannenkoekenpan) met een beetje boter. Giet hierin het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
  • Draai hem dan rustig om en laat nog een minuutje rustig garen.
  • Leg hem dan op een keukenpapiertje.
  • Leg de omelet op een bord, schik de kippenreepjes in het midden en beleg met avocado.

 

Plaats een reactie