Omelet wrap met kipfilet en avocado

omeletwrap met kip en avocado

Ingrediënten (voor 4 wraps):

  • 8 eieren
  • 2 dikke kipfilets
  • boter
  • 4 eetlepels melk
  • 1 rijpe avocado
  • 1 koffielepel curry madras (Jonnie Boer)
  • peper
  • zout
  • scheutje olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kip in repen.
  • Snijd de avocado in repen.
  • Kruid de kip met curry madras en een scheutje olijfolie. Meng dit goed door.
  • Verwarm een braadpan met een scheutje boter en bak hierin de kipfilet aan. Dit duurt ongeveer 4 minuten.
  • Laat de kip daarna even rustig op een keukenpapiertje.
  • Klop ondertussen voor elke omelet 2 eieren met een eetlepel melk in een kommetje.
  • Kruid dit goed met peper en zout.
  • Verwarm een braadpan (of pannenkoekenpan) met een beetje boter. Giet hierin het eiermengsel en laat op een zacht vuurtje stollen.
  • Draai hem dan rustig om en laat nog een minuutje rustig garen.
  • Leg hem dan op een keukenpapiertje.
  • Leg de omelet op een bord, schik de kippenreepjes in het midden en beleg met avocado.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s