Ei muffins

1-IMG_8856

 

Ingrediënten voor de vegetarische muffins ( 6 stuks):

  • 6 eieren
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 kleine ui
  • 2 stengels bosui
  • 2 handjes rucola
  • 1 theelepel knoflookpuree (AH)
  • 1 theelepel kruidenpasta met peper (AH)
  • handvol gemalen kaas
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Zet de papieren cupcakevormpjes in het bakblik.
  • Snijd de ui, bosui en paprika in kleine blokjes.
  • Verwarm een pan met een beetje olijfolie.
  • Bak hierin de ui glazig aan.
  • Voeg de knoflook- en peperpasta toe.
  • Voeg dan ook de bosui en paprika toe. Roer dit een paar minuten op matig vuur.
  • Hak de rucola fijn.
  • Kluts de eieren door de rucola.
  • Vul de cupcakevormpjes met de groenten.
  • Giet dan het eiermengsel tot het cupcakevormpje 3/4 gevuld is.
  • Strooi er nog wat kaas over.
  • Zet nu zo’n 20 minuten in de oven.

Doe er eventueel nog wat stukjes gekookte ham bij.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s