Wortelen in bladerdeeg

1-IMG_8835

Ingrediënten:

  • 20 dunne en kleinere wortelen
  • 2 eetlepels suiker
  • 10 velletjes bladerdeeg, diepvries
  • 1 ei
  • zadenmix (sesam, maanzaad, lijnzaad)

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 175 graden.
  • Neem een grotere pot met water. Doe hierin de suiker.
  • Kook de wortelen zo’n 7-tal minuten in het suikerwater. Giet daarna af en laat ze afkoelen.
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  • Snijd een vel bladerdeeg door de helft.
  • Draai het plakje bladerdeeg rond de wortel.
  • Klop een eitje los in een kommetje.
  • Strijk wat eigeel over het bladerdeeg.
  • Werk af met wat zadenmix.
  • Leg de wortelen zo’n 20 minuten in de oven. Draai eventueel tussendoor even om.

 

 

Advertentie

2 gedachtes over “Wortelen in bladerdeeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s