Ingrediënten:
- 20 dunne en kleinere wortelen
- 2 eetlepels suiker
- 10 velletjes bladerdeeg, diepvries
- 1 ei
- zadenmix (sesam, maanzaad, lijnzaad)
Bereiding:
- Verwarm de oven op 175 graden.
- Neem een grotere pot met water. Doe hierin de suiker.
- Kook de wortelen zo’n 7-tal minuten in het suikerwater. Giet daarna af en laat ze afkoelen.
- Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
- Snijd een vel bladerdeeg door de helft.
- Draai het plakje bladerdeeg rond de wortel.
- Klop een eitje los in een kommetje.
- Strijk wat eigeel over het bladerdeeg.
- Werk af met wat zadenmix.
- Leg de wortelen zo’n 20 minuten in de oven. Draai eventueel tussendoor even om.
Zo apart, dat we dit zeker ern keer gaan maken.🤗👍🏻👏🏻
Leuk om te horen! Hopelijk vinden jullie het ook lekker!