Gevulde eieren

1-IMG_8810

 

1-IMG_8810

Ingrediënten:

  • 8 eieren
  • 1/2 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel magere yoghurt
  • peper
  • zout
  • klein plakje gekookte ham
  • klein takje verse dille

Bereiding:

  • Kook de eieren zo’n 8-tal minuten. Spoel ze daarna af met kouder water en laat ze afkoelen.
  • Pel de eieren. Snijd ze in de helft en duw de dooier er voorzichtig uit.
  • Doe de dooiers in een hakmolen. Hak ze tot een fijne massa. Heb je geen hakmolen, dan kun je ook met een vork de eitjes fijn prakken.
  • Meng de mayonaise en yoghurt door de eitjes.
  • Kruid bij met peper en zout.
  • Doe het eiermengsel in de spuitzak. Spuit de eitjes vol.
  • Werk af met een klein plakje ham en wat fijngeknipte dille.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s