Pastasalade met ei

pastasalade paprika lenteui ei

Ingrediënten:

  • 250 gram penne
  • 3 gekookte eieren
  • 1 rode puntpaprika
  • 3 stengels lenteui
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel gele aromat
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde peterselie
  • peper

Bereiding:

  • Kook de eitjes een 7-tal minuten. Koel ze daarna meteen af onder koud water. Pel de eitjes.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
  • Snijd de rode paprika in kleine blokjes.
  • Snijd de lenteui in fijne ringen.
  • Meng de mayonaise, kerriepoeder, tijm, oregano en peterselie even in een bakje door elkaar. Meng de saus dan doorheen de pasta.
  • Kruid met gele aromat en kurkuma en meng nog even goed.
  • Snijd de eitjes in kleine blokjes. Je kunt ze ook prakken. Doe ze bij de pasta.
  • Voeg de puntpaprika en lenteui toe.
  • Kruid af met peper naar eigen smaak.

Plaats een reactie