Pastasalade met ei

pastasalade paprika lenteui ei

Ingrediënten:

  • 250 gram penne
  • 3 gekookte eieren
  • 1 rode puntpaprika
  • 3 stengels lenteui
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel gele aromat
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde peterselie
  • peper

Bereiding:

  • Kook de eitjes een 7-tal minuten. Koel ze daarna meteen af onder koud water. Pel de eitjes.
  • Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
  • Snijd de rode paprika in kleine blokjes.
  • Snijd de lenteui in fijne ringen.
  • Meng de mayonaise, kerriepoeder, tijm, oregano en peterselie even in een bakje door elkaar. Meng de saus dan doorheen de pasta.
  • Kruid met gele aromat en kurkuma en meng nog even goed.
  • Snijd de eitjes in kleine blokjes. Je kunt ze ook prakken. Doe ze bij de pasta.
  • Voeg de puntpaprika en lenteui toe.
  • Kruid af met peper naar eigen smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s