Ingrediënten:
- 250 gram penne
- 3 gekookte eieren
- 1 rode puntpaprika
- 3 stengels lenteui
- 1 koffielepel kerriepoeder
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel gele aromat
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde peterselie
- peper
Bereiding:
- Kook de eitjes een 7-tal minuten. Koel ze daarna meteen af onder koud water. Pel de eitjes.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
- Snijd de rode paprika in kleine blokjes.
- Snijd de lenteui in fijne ringen.
- Meng de mayonaise, kerriepoeder, tijm, oregano en peterselie even in een bakje door elkaar. Meng de saus dan doorheen de pasta.
- Kruid met gele aromat en kurkuma en meng nog even goed.
- Snijd de eitjes in kleine blokjes. Je kunt ze ook prakken. Doe ze bij de pasta.
- Voeg de puntpaprika en lenteui toe.
- Kruid af met peper naar eigen smaak.