Pastasalade met pesto, paprika en tonijn

pastasalade met groene pesto paprika tonijn

Ingrediënten (voor 3 à 4 personen als lunch): 

  • 175 gram mini penne
  • 85 gram rucola
  • 1 punt paprika
  • 1 blikje tonijnstukjes (bijvoorbeeld John West for salads zongedroogde tomaten)
  • 100 gram verse pesto uit de koeling (bijvoorbeeld LeQrs basilicum pesto)
  • 150 gram erwtjes (blik)
  • 1/2 koffielepeltje kruiden voor salade (Simply Spices, een mix van gedroogde basilicum, peterselie en rozemarijn)

Bereiding:

  • Kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel dan af onder de koude kraan.
  • Snijd ondertussen de paprika in fijne blokjes.
  • Doe de koude pasta in een kom. Roer er de pesto goed doorheen.
  • Hussel er de rucola, erwten, tonijn en paprika doorheen.
  • Werk af met een beetje kruiden voor salade.

Plaats een reactie