Pesto van spinazie

spinaziepesto
Ingrediënten:

  • 200 gram spinazie
  • 40 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 40 gram pijnboompitten
  • 5 eetlepels olijfolie (bv. van Lidl met truffelsmaak)

Bereiding:

  • Neem een hakmolen of blender en voeg alle ingrediënten toe.
  • Hak tot een gladde massa.
  • Eventueel kun je hem nog kruiden met peper.

Verse pesto kun je maximum 3 dagen in koelkast bewaren, in een gesloten weckpotje. Zorg er wel voor dat er steeds een laagje olijfolie bovenop ligt.
Pesto kun je ook invriezen. Kleinere porties maak je door een ijsblokjesvorm te vullen met schepjes pesto. Deze zijn maximum 3 maanden houdbaar in de vriezer.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s