Romige ravioli

IMG_9311

Ingrediënten:

  • 250 gram ravioli, 4 kazen (koeling)
  • 250 gram gerookte spekreepjes
  • 150 gram roomkaas met kruiden en knoflook (bv. Boursin)
  • 1 ui
  • 250 gram champignons
  • paar takjes verse basilicum
  • peper

Bereiding:

  • Verwarm een kookpot met een ruime hoeveelheid water. Kook hierin de ravioli en giet af. Houd dan apart.
  • Snijd de ui fijn.
  • Snijd de champignons in de helft of in kwarten (bij grote champignons).
  • Verwarm een braadpan en bak hierin de spekjes bruin aan.
  • Schep ze daarna uit de pan en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
  • In dezelfde braadpan (met vet) bak je de ui en champignons voor een 5-tal minuten.
  • Kruid de champignons met peper.
  • Voeg dan 150 ml heet water toe en laat het tot het kookpunt komen.
  • Meng er de roomkaas doorheen tot de saus dikker wordt.
  • Voeg dan de spekjes toe en roer er tenslotte de ravioli doorheen.
  • Knip de basilicumblaadjes fijn en strooi dit tenslotte over de ravioli.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s