Ingrediënten (voor 2 personen):
- 4 sneetjes brood
- 2 plakken verse geitenkaas
- 100 gram verse frambozen
- 80 gram spekreepjes
- handvol rucola
- eetlepel honing
Bereiding:
- Verwarm de contactgrill op middelhoge stand. Je kunt eventueel ook de oven verwarmen op 200 graden als je geen contactgrill hebt.
- Verwarm een braadpan en bak de spekreepjes bruin aan. Zet dan aan de kant.
- Leg de geitenkaas tussen een bakpapiertje en grill hem 5 minuten tussen de grill. Gebruik je een oven? Leg je geitenkaasje dan gewoon in een ovenschaal en zet in de oven.
- Toast het brood krokant in een broodrooster of op de grill.
- Leg de toast op het bord (twee sneetjes per bord).
- Leg er rucola op.
- Leg het stuk geitenkaas erop.
- Werk af met frambozen, spekreepjes en wat honing.
Dit klinkt echt heerlijk!! Ga ik zeker maken 🙂
Dank je wel voor jouw compliment!