Groene vogelbekpasta salade

1-IMG_9830

Ingrediënten:

  • 300 gram vogelbekpasta
  • 1 courgette
  • 4 stengels lente ui
  • 150 gram mozzarella bolletjes (Galbani)
  • 1 kleine broccoli
  • 1 potje groene pesto met rucola (Sacla)
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de vogelbekpasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Laat dan uitlekken.
  • Roer de pesto door de pasta.
  • Verdeel de broccoli in roosjes en kook zo’n 5-tal minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
  • Roer de broccoli en mozzarella door de pasta.
  • Kruid met wat peper en zout naar smaak.
  • Snijd de courgette in dunne plakken.
  • Verwarm de grill(pan) met een beetje olijfolie.
  • Leg de courgetteplakken langs elkaar op de grill. Grill ze enkele minuten en laat dan uitlekken op een keukenpapiertje. Doe dit in porties.
  • Leg dan de stengels lenteui op de grill. Grill ze enkele minuten en snijd ze dan in stukjes van 2 à 3 cm.
  • Roer de courgette en lentui door de salade.

 

 

Plaats een reactie