Ingrediënten:
- 300 gram vogelbekpasta
- 1 courgette
- 4 stengels lente ui
- 150 gram mozzarella bolletjes (Galbani)
- 1 kleine broccoli
- 1 potje groene pesto met rucola (Sacla)
- olijfolie
- peper
- zout
Bereiding:
- Kook de vogelbekpasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Laat dan uitlekken.
- Roer de pesto door de pasta.
- Verdeel de broccoli in roosjes en kook zo’n 5-tal minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
- Roer de broccoli en mozzarella door de pasta.
- Kruid met wat peper en zout naar smaak.
- Snijd de courgette in dunne plakken.
- Verwarm de grill(pan) met een beetje olijfolie.
- Leg de courgetteplakken langs elkaar op de grill. Grill ze enkele minuten en laat dan uitlekken op een keukenpapiertje. Doe dit in porties.
- Leg dan de stengels lenteui op de grill. Grill ze enkele minuten en snijd ze dan in stukjes van 2 à 3 cm.
- Roer de courgette en lentui door de salade.