Groene vogelbekpasta salade

1-IMG_9830

Ingrediënten:

  • 300 gram vogelbekpasta
  • 1 courgette
  • 4 stengels lente ui
  • 150 gram mozzarella bolletjes (Galbani)
  • 1 kleine broccoli
  • 1 potje groene pesto met rucola (Sacla)
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de vogelbekpasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel met koud water. Laat dan uitlekken.
  • Roer de pesto door de pasta.
  • Verdeel de broccoli in roosjes en kook zo’n 5-tal minuten. Laat uitlekken en afkoelen.
  • Roer de broccoli en mozzarella door de pasta.
  • Kruid met wat peper en zout naar smaak.
  • Snijd de courgette in dunne plakken.
  • Verwarm de grill(pan) met een beetje olijfolie.
  • Leg de courgetteplakken langs elkaar op de grill. Grill ze enkele minuten en laat dan uitlekken op een keukenpapiertje. Doe dit in porties.
  • Leg dan de stengels lenteui op de grill. Grill ze enkele minuten en snijd ze dan in stukjes van 2 à 3 cm.
  • Roer de courgette en lentui door de salade.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s