Penne met champignons en rucola

1-IMG_7010

Ingrediënten:

  • 400 gram mini penne
  • 100 gram rucola
  • 250 gram champignons
  • 1 ui
  • 4 koffielepels truffelpesto (Costa Ligure, te koop bij Plus en AH)
  • olie
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de champignons in fijne plakjes.
  • Snijd de ui fijn.
  • Kook de pasta volgens de verpakking en giet af.
  • Verwarm ondertussen een wok met wat olie.
  • Bak de ui glazig voor een tweetal minuten.
  • Voeg de champignons toe en roer ze goed.
  • Kruid met wat peper en zout.
  • Roer de penne en de truffelpesto erdoorheen.
  • Roer er dan tenslotte de rucola doorheen. Werk eventueel nog wat af met enkele blaadjes rucola.
Advertenties

Een gedachte over “Penne met champignons en rucola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s