Penne met champignons en rucola

1-IMG_7010

Ingrediënten:

  • 400 gram mini penne
  • 100 gram rucola
  • 250 gram champignons
  • 1 ui
  • 4 koffielepels truffelpesto (Costa Ligure, te koop bij Plus en AH)
  • olie
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Snijd de champignons in fijne plakjes.
  • Snijd de ui fijn.
  • Kook de pasta volgens de verpakking en giet af.
  • Verwarm ondertussen een wok met wat olie.
  • Bak de ui glazig voor een tweetal minuten.
  • Voeg de champignons toe en roer ze goed.
  • Kruid met wat peper en zout.
  • Roer de penne en de truffelpesto erdoorheen.
  • Roer er dan tenslotte de rucola doorheen. Werk eventueel nog wat af met enkele blaadjes rucola.

Een gedachte over “Penne met champignons en rucola

Plaats een reactie