Varkensreepjes met penne

varkensreepjes

Ingrediënten:

  • 700 gram varkensreepjes
  • 500 gram champignons
  • 250 ml kookroom light
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 350 gram mini-penne (bv. Grand’Italia)
  • (eventueel maïzena)

Bereiding:

  • Snijd de champignons in schijfjes.
  • Snijd de ui in fijne blokjes.
  • Verwarm een pan met wat olijfolie. Voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui tot ze glazig is.
  • Voeg de champignons toe. Bak zo’n 4-tal minuten. Hou dan aan de kant.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • Bak de varkensreepjes bruin in wat olijfolie.
  • Voeg nu de room toe. Laat even pruttelen tot deze wat dikker is. Je kunt eventueel ook nog wat maïzena toevoegen indien je de saus nog wat dikker wenst.
  • Voeg nu de groenten en de pasta weer toe. Roer alles goed om en voeg de peterselie toe.
Advertenties

3 gedachtes over “Varkensreepjes met penne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s