Rijst met champignons en ham

rijst met champignons en ham

Ingrediënten:

  • 250 gram basmatirijst, in builtjes
  • olijfolie
  • 300 gram grote champignons
  • 200 gram gekookte hamblokjes
  • klein blikje erwten
  • 3 koffielepels ras-el-hanout (Jonnie Boer)

Bereiding:

  • Kook de builtjes volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  • Snijd de champignons in plakjes.
  • Verwarm een wokpan met wat olijfolie en voeg de champignons en hamblokjes toe. Roer even een 5-tal minuten door.
  • Kruid nu met de ras-el-hanout.
  • Roer nu de rijst erdoorheen.
  • Voeg de erwtjes toe en roer nog even.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s