Ingrediënten:
- 500 gram macaroni
- 600 gram gemengd gehakt
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 1 grote ui
- 1 dunne courgette
- 1 dunne prei
- 250 gram champignons
- 1 koffielepel knoflookpuree
- 1,5 koffielepel Bob’s Green garden (Simply Spices, mengeling van basilicum, peterselie, rozemarijn, peper, oregano en dragon)
- 1 koffielepel Tony’s Tex Mex Bandits (Simply Spices, mengeling van paprikapoeder, zout, ui, knoflook, cayennepeper, komijn en peterselie)
- 1 groot blikje tomatenpuree
- 1 blikje tomatenblokjes
- 150 gram gemalen kaas
- klontje braadboter
Bereiding:
- Snijd de ui, courgette en paprika’s in kleine blokjes.
- Snijd de prei in dunne ringen.
- Snijd de champignons in dunne schijfjes.
- Verwarm een diepe braadpot met een klontje boter.
- Bak de ui daarin glazig.
- Voeg dan beetje bij beetje het gehakt toe en roer goed door elkaar.
- Kruid met Bob’s Green Garden en Tony’s Tex Mex Bandits.
- Doe er ook de knoflookpuree bij.
- Voeg de champignons toe en roer even goed door elkaar.
- Voeg dan de courgette, prei en paprikablokjes toe.
- Roer goed door elkaar. Roer gedurende een 5-tal minuten.
- Roer de tomatenpuree erdoorheen.
- Voeg dan ook de tomatenblokjes toe en roer nog eens goed door elkaar.
- Laat het nu zachtjes pruttelen op middelhoog vuur maar roer af en toe.
- Verwarm de oven voor op bovenwarmte.
- Nu kun je de macaroni nog even koken volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af.
- Roer de macaroni door de pastasaus.
- Doe de pasta in een grote ovenschaal en zet deze in de oven totdat de kaas goed gesmolten is.