Gestapelde toast met Colombo kip

Met de Pure Specerijenmix ‘Colombo’ van Verstegen maakte ik dit heerlijke lunchgerecht!

img_0235

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 12 sneden wit brood
  • 500 gram champignons
  • 600 gram kipfilet
  • 100 gram uitgebakken ontbijtspek
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 4 eetlepels cocktailsaus
  • 2 koffielepels Colombo Pure Specerijenmix (Verstegen)
  • olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kip in reepjes.
  • Verwarm een braadpan met een scheutje olijfolie en voeg hier de kip aan toe.
  • Kruid de kip met de Colombo specerijenmix. Roer goed om en bak de kip een drietal minuten aan.
  • Voeg nu de champignons toe en bak ze gedurende 6 minuten.
  • Verwarm de plakjes ontbijtspek in een andere braadpan.
  • Toast het wit brood een paar minuten in een broodrooster, in de oven of op de grillpan.
  • Besmeer een plak brood met cocktailsaus.
  • Leg er 2 plakjes spek op.
  • Beleg dan met het kip-champignonmengsel.
  • Leg er een plak cheddarkaas overheen.
  • Besmeer nog snee brood met cocktailsaus.
  • Beleg dan weer met het kip-champignonmengsel en werk af met een sneetje brood.

 

 

 

Advertenties

One thought on “Gestapelde toast met Colombo kip

  1. Pingback: Pure Specerijen van Verstegen Spices & Sauces | Lekker Happen.com - Foodblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s