Gestapelde toast met Colombo kip

Met de Pure Specerijenmix ‘Colombo’ van Verstegen maakte ik dit heerlijke lunchgerecht!

img_0235

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 12 sneden wit brood
  • 500 gram champignons
  • 600 gram kipfilet
  • 100 gram uitgebakken ontbijtspek
  • 4 plakjes cheddarkaas
  • 4 eetlepels cocktailsaus
  • 2 koffielepels Colombo Pure Specerijenmix (Verstegen)
  • olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kip in reepjes.
  • Verwarm een braadpan met een scheutje olijfolie en voeg hier de kip aan toe.
  • Kruid de kip met de Colombo specerijenmix. Roer goed om en bak de kip een drietal minuten aan.
  • Voeg nu de champignons toe en bak ze gedurende 6 minuten.
  • Verwarm de plakjes ontbijtspek in een andere braadpan.
  • Toast het wit brood een paar minuten in een broodrooster, in de oven of op de grillpan.
  • Besmeer een plak brood met cocktailsaus.
  • Leg er 2 plakjes spek op.
  • Beleg dan met het kip-champignonmengsel.
  • Leg er een plak cheddarkaas overheen.
  • Besmeer nog snee brood met cocktailsaus.
  • Beleg dan weer met het kip-champignonmengsel en werk af met een sneetje brood.

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Gestapelde toast met Colombo kip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s