Carpaccio wrap

IMG_0181.JPG

Ingrediënten:

  • 200 gram dungesneden ossenhaas (carpaccio)
  • handvol pijnboompitten
  • 30 gram rucola
  • 4 kleine tortillawraps
  • 40 gram Parmezaanse kaasvlokken
  • 4 eetlepels truffeldressing (Jean Bâton)

Bereiding:

  • Smeer een eetlepel truffeldressing uit over elke wrap.
  • Bedek elke wrap met plakjes ossenhaas.
  • Bedek elke wrap met een dun laagje rucola.
  • Strooi er wat pijnboompitten en kaasvlokken overheen.
  • Rol de wrap op en snijd de wrap middendoor.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s