Pastasalade met tonijn

pastasalade met tonijn

Ingrediënten:

  • 150 gram kleine penne
  • 250 gram snijbonen
  • 200 gram spekblokjes
  • 2 gekookte eitjes
  • 1 zakje tonijn (John West, tuna with a twist, ovengedroogde tomaten en kruidendressing)
  • eetlepel mayonaise

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking en giet af. Spoel daarna met koud water.
  • Snijd de puntjes van de snijbonen en snijd de boon dan om de 1,5 cm even schuin door.
  • Laat water koken en kook de snijbonen zo’n 10 minuten. Giet af en spoel met koud water.
  • Bak de spekblokjes in een pan tot ze bruin gebakken zijn. Laat uitdruipen op een keukenpapiertje.
  • Roer de pasta, snijbonen en spekjes door elkaar.
  • Roer er nu voorzichtig de tonijn doorheen.
  • Snijd de eitjes elk in vier stukken. Leg ze op de salade.
  • Werk nog af met een beetje mayonaise.

Een gedachte over “Pastasalade met tonijn

  1. Marloes zegt:

    Dit recept ga ik zeker maken op de camping! We vertrekken morgen richting Denemarken.
    Ik zie dat je een hele tijd terug hebt meegedaan met het foodblog event. Het lijkt me leuk om dit event weer een beetje nieuw leven in te blazen. Doe je weer mee? Het thema is deze maand ‘citrusvruchten’. Zie m’n blog voor meer informatie!
    http://www.lemonandrosemary.blogspot.nl

Plaats een reactie