Ingrediënten:
- 8 tortilla wraps
- 600 gram kipfilet
- 2 rode puntpaprika’s
- 1 groene paprika
- 5 stengels bosui
- 2 uien
- 1 blikje maïs
- 3 eetlepels zoetzure saus
- 1 flinke koffielepel ras el hanout
- 100 gram tortilla nacho cheese chips
- gemalen kaas
- boter of olijfolie
Bereiding:
- Snijd de puntpaprika’s en groene paprika in reepjes.
- Snijd de uien in grove stukken.
- Snijd de bosuien in grove stukken.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verwarm een pan met boter of olijfolie.
- Bak de ui glazig aan.
- Voeg dan de kipfilet toe. Kruid tussendoor met de ras el hanout.
- Voeg na enkele minuten de paprika’s en bosui toe. Roer zo’n 5-tal minuten om.
- Voeg er dan de zoetzure saus aan toe. Meng goed.
- Doe er de maïs nog bij en roer kort om.
- Verwarm de wraps even in de magnetron of pan (volgens de aanwijzigingen van de verpakking).
- Leg de wrap op een bord. Schep het kippenmengsel erop.
- Doe er nog wat chips en gemalen kaas over.
- Vouw de wrap eventueel dicht.
Een gedachte over “Krokante kipwraps”