Krokante kipwraps

IMG_20170418_170702_569

Ingrediënten:

  • 8 tortilla wraps
  • 600 gram kipfilet
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 1 groene paprika
  • 5 stengels bosui
  • 2 uien
  • 1 blikje maïs
  • 3 eetlepels zoetzure saus
  • 1 flinke koffielepel ras el hanout
  • 100 gram tortilla nacho cheese chips
  • gemalen kaas
  • boter of olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de puntpaprika’s en groene paprika in reepjes.
  • Snijd de uien in grove stukken.
  • Snijd de bosuien in grove stukken.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Verwarm een pan met boter of olijfolie.
  • Bak de ui glazig aan.
  • Voeg dan de kipfilet toe. Kruid tussendoor met de ras el hanout.
  • Voeg na enkele minuten de paprika’s en bosui toe. Roer zo’n 5-tal minuten om.
  • Voeg er dan de zoetzure saus aan toe. Meng goed.
  • Doe er de maïs nog bij en roer kort om.
  • Verwarm de wraps even in de magnetron of pan (volgens de aanwijzigingen van de verpakking).
  • Leg de wrap op een bord. Schep het kippenmengsel erop.
  • Doe er nog wat chips en gemalen kaas over.
  • Vouw de wrap eventueel dicht.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s