Krokante kipwraps

IMG_20170418_170702_569

Ingrediënten:

  • 8 tortilla wraps
  • 600 gram kipfilet
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 1 groene paprika
  • 5 stengels bosui
  • 2 uien
  • 1 blikje maïs
  • 3 eetlepels zoetzure saus
  • 1 flinke koffielepel ras el hanout
  • 100 gram tortilla nacho cheese chips
  • gemalen kaas
  • boter of olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de puntpaprika’s en groene paprika in reepjes.
  • Snijd de uien in grove stukken.
  • Snijd de bosuien in grove stukken.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Verwarm een pan met boter of olijfolie.
  • Bak de ui glazig aan.
  • Voeg dan de kipfilet toe. Kruid tussendoor met de ras el hanout.
  • Voeg na enkele minuten de paprika’s en bosui toe. Roer zo’n 5-tal minuten om.
  • Voeg er dan de zoetzure saus aan toe. Meng goed.
  • Doe er de maïs nog bij en roer kort om.
  • Verwarm de wraps even in de magnetron of pan (volgens de aanwijzigingen van de verpakking).
  • Leg de wrap op een bord. Schep het kippenmengsel erop.
  • Doe er nog wat chips en gemalen kaas over.
  • Vouw de wrap eventueel dicht.

Een gedachte over “Krokante kipwraps

Plaats een reactie