Ingrediënten:
- 100 gram geitenkaasbolletjes met honing (Bettine)
- 1 groot ei
- 50 gram paneermeel
- 80 gram rucola
- aardbeien
- 2 kiwi gold
- frambozen
- olijfolie
- frambozen balsamico dressing (Jumbo)
Bereiding:
- Kluts het ei in een kommetje.
- Doe het paneermeel in een kommetje.
- Wentel de bolletjes door het eigeel. Haal ze één voor één met een vork uit het eigeel.
- Leg de bolletjes dan meteen in het paneermeel. Wentel ze voorzichtig om met een vork.
- Herhaal de stap met het eigeel en het paneermeel nog een keer.
- Leg de gepaneerde kaasbolletjes op een bord. Zet dit een kwartiertje terug in de koelkast.
- Verwarm het frituurvet op 180 graden.
- Schil de kiwi en snijd hem in grove stukken.
- Snijd de aardbeien in 4 stukken.
- Haal de rucola door een eetlepel olijfolie.
- Doe de rucola en het fruit in een schaal.
- Bak de kaasbolletjes zo’n 25-tal seconden totdat ze goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje.
- Leg de bolletjes nu op de salade.
- Werk af met wat balsamico dressing.