Salade met gegrilde perzik

1-IMG_8598

Ingrediënten:

  • 400 gram spirelli pasta
  • 3 perziken
  • 400 gram aardbeien
  • 60 gram rucola
  • 100 ml crema di balsamico framboos (Jumbo)
  • olijfolie

Bereiding:

  • Verwarm de grillpan.
  • Halveer de perziken en verwijder de pit.
  • Doe een beetje olijfolie in een kommetje en dip de perzik (binnenkant, niet de schil) in de olie en leg hem dan op de grill.
  • Grill de perzik 3 à 4 minuten op de grill. Draai hem dan een kwartslag en grill hem nog eens 3 à 4 minuten.
  • Snijd elke perzikhelft in 4 à 5 parten. Laat ze afkoelen.
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel met koud water.
  • Roer 1 flinke lepel olijfolie door de pasta en laat even staan.
  • Snijd de aardbeien door de helft.
  • Doe de pasta in een kom en roer er de balsamico doorheen.
  • Voeg nu de perzik en aardbeien toe.
  • Roer er tenslotte de rucola door. Dien dan op.
  • Werk eventueel nog wat af met een beetje balsamico.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s