Ingrediënten (voor 7 à 8 rolletjes):
- 1 grote tortilawrap
- 1 flinke eetlepel kruidenkaas (bv. Philadelphia bieslook light)
- 1 takje verse dille
- peper
- handje rucola
Bereiding:
- Leg de wrap open.
- Smeer de kruidenkaas over de hele wrap, tot goed langs de randen.
- Knip de dille fijn en strooi dit over de kruidenkaas.
- Kruid eventueel een beetje met vers gemalen peper.
- Leg er de rucolablaadjes op.
- Rol de wrap voorzichtig tot een lange rol.
- Draai hem (eventueel) nog even in wat huishoudfolie en draai hem nog wat strakker.
- Leg hem nu een uurtje in de koelkast.
- Draai de folie eraf en snijd de wrap in schijfjes.
- Prik er nog een stokje doorheen.
Ja ik hou hier van! Ben echter meer een liefhebber van ‘naturel’ roomkaas. Maar dit blijft een favoriet! ❤
Dat kan natuurlijk ook altijd, die naturel roomkaas. Deze had ik toevallig nog. Restjes opmaken. 😉