Pasta met avocado

 

pasta met avocado

Ingrediënten:

  • 500 gram spaghetti
  • 60 gram pijnboompitten
  • bos basilicum
  • 1 teen knoflook
  • 50 gram gemalen Grana Padano
  • olijfolie
  • 1 grote avocado
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  • Snijd de avocado door de helft. Verwijder de pit en snijd de avocado in vier stukken.
  • Pel de knoflook en halveer hem.
  • Doe de avocado, knoflook, basilicum, 40 gram pijnboompitten en kaas in de blender. Voeg hier nog een flinke scheut olijfolie bij. Maal het geheel fijn tot een pasta.
  • Kruid dan nog wat bij met peper en zout naar smaak.
  • Meng de pesto door de spaghetti. Werk af met een blaadje basilcium, Grana Padano en wat pijnboompitten.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s