Noedels met tonijn in snelle champignonroom

IMG_9081

Ik ben niet zo’n liefhebber van soep uit blik maar als het eens snel moet, kun je dit ook gebruiken bij de pasta/noedels.

Ingrediënten:

  • 250 gram eiernoedels
  • champignonroomsoep ( 2 blikken van 300 ml)
  • 1 blikje tonijn in water
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine gele paprika
  • 2 stengels bosui
  • 1 dunne prei
  • 40 gram gemalen kaas
  • 2 eetlepels broodkruim/paneermeel
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
  • Snijd de prei en bosui in ringen.
  • Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af.
  • Verwarm een wokpan en bak hierin de paprika aan.
  • Voeg dan de prei en daarna de bosui toe. Laat een 4-tal minuten garen.
  • Voeg de champignonroomsoep toe.
  • Meng het goed door elkaar en laat een 2-tal minuten zachtjes pruttelen.
  • Voeg nu de eiernoedels beetje bij beetje toe en meng het goed door de saus.
  • Voeg tenslotte de stukjes tonijn toe.
  • Kruid met wat peper en zout naar smaak.
  • Doe de pasta in een vuurvaste ovenschotel.
  • Strooi er de kaas overheen en daarna het broodkruim.
  • Zet de schotel zo’n 10 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s