Noedels met tonijn in snelle champignonroom

IMG_9081

Ik ben niet zo’n liefhebber van soep uit blik maar als het eens snel moet, kun je dit ook gebruiken bij de pasta/noedels.

Ingrediënten:

  • 250 gram eiernoedels
  • champignonroomsoep ( 2 blikken van 300 ml)
  • 1 blikje tonijn in water
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine gele paprika
  • 2 stengels bosui
  • 1 dunne prei
  • 40 gram gemalen kaas
  • 2 eetlepels broodkruim/paneermeel
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
  • Snijd de prei en bosui in ringen.
  • Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af.
  • Verwarm een wokpan en bak hierin de paprika aan.
  • Voeg dan de prei en daarna de bosui toe. Laat een 4-tal minuten garen.
  • Voeg de champignonroomsoep toe.
  • Meng het goed door elkaar en laat een 2-tal minuten zachtjes pruttelen.
  • Voeg nu de eiernoedels beetje bij beetje toe en meng het goed door de saus.
  • Voeg tenslotte de stukjes tonijn toe.
  • Kruid met wat peper en zout naar smaak.
  • Doe de pasta in een vuurvaste ovenschotel.
  • Strooi er de kaas overheen en daarna het broodkruim.
  • Zet de schotel zo’n 10 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.

 

Plaats een reactie