Ik ben niet zo’n liefhebber van soep uit blik maar als het eens snel moet, kun je dit ook gebruiken bij de pasta/noedels.
Ingrediënten:
- 250 gram eiernoedels
- champignonroomsoep ( 2 blikken van 300 ml)
- 1 blikje tonijn in water
- 1 kleine rode paprika
- 1 kleine gele paprika
- 2 stengels bosui
- 1 dunne prei
- 40 gram gemalen kaas
- 2 eetlepels broodkruim/paneermeel
- peper
- zout
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
- Snijd de prei en bosui in ringen.
- Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af.
- Verwarm een wokpan en bak hierin de paprika aan.
- Voeg dan de prei en daarna de bosui toe. Laat een 4-tal minuten garen.
- Voeg de champignonroomsoep toe.
- Meng het goed door elkaar en laat een 2-tal minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg nu de eiernoedels beetje bij beetje toe en meng het goed door de saus.
- Voeg tenslotte de stukjes tonijn toe.
- Kruid met wat peper en zout naar smaak.
- Doe de pasta in een vuurvaste ovenschotel.
- Strooi er de kaas overheen en daarna het broodkruim.
- Zet de schotel zo’n 10 minuten in de oven totdat de kaas mooi gesmolten is.