Curry met groenten, spekjes en krieltjes

Dit gerecht maakte ik met behulp van de Albert Heijn verse curry met spinazie en courgette. Dit is een makkelijk te gebruiken curry die uitsluitend gemaakt wordt met groenten, kruiden en specerijen. Ideaal om een heleboel verse groenten binnen te krijgen met een snelle maaltijd!

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 gram spekblokjes
  • 450 gram mini krieltjes
  • 300 gram wortelrondjes (of 3 dikke wortelen)
  • 400 gram gesneden snijbonen
  • 400 gram champignons
  • 1 pot curry met spinazie en courgette (AH)
  • scheut olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de champignons (en eventueel ook de wortelen) in plakken.
  • Vul een kookpot met kokend water en kook de wortelen zo’n 12 – 15 minuten tot ze gaar zijn.
  • Verwarm een wokpan met een scheut olijfolie en bak hierin de krieltjes zo’n 8-tal minuten goed aan.
  • Voeg dan de spekblokjes toe. Bak gedurende een 5-tal minuten mee.
  • Voeg de snijbonen en champignons toe. Roer goed door elkaar gedurende een 4-tal minuten.
  • Voeg dan de wortelen toe.
  • Schep de verse curry erdoorheen.

 

Plaats een reactie