Mini spelt-pizza met ham en rucola

IMG_8060.JPG

Ik gebruikte het spelt-pizzadeeg van Tante Fanny. Vol van smaak en je bakt het heerlijk krokant!
img_8027

Ingrediënten (voor 6 mini-pizza’s):

  • 1 rol spelt-pizzadeeg (Tante Fanny)
  • 8 eetlepels gezeefde tomaten (passata)
  • 1/2 koffielepel Simply Spices Bob’s Green garden (mengeling met basilicum, peterselie, rozemarijn, oregano, peper en dragon)
  • 6 plakken serranoham
  • 15 gram rucola
  • 30 gram gemalen kaas
  • truffelmayonaise (Sjef)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor (volgens de verpakking).
  • Leg een rooster klaar met daarop een stuk bakpapier.
  • Rol het pizzadeeg uit en steek met een klein taartvormpje 6 pizzaatjes uit.
  • Leg elk uitgesneden vormpje op het bakpapiertje.
  • Roer de Bob’s Green garden kruiden door de gezeefde tomaten. Schep dan steeds iets meer dan een eetlepel tomatensaus over het pizzadeeg.
  • Strooi er wat gemalen kaas overheen.
  • Zet de pizzaatjes dan zo’n 12 minuten in de oven.
  • Leg er nu telkens een plak ham op en wat rucola.
  • Zet dan nog eens 3 minuten in de oven.
  • Werk af met truffelmayonaise.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s