Zoete aardappel met brie

1-IMG_7986

Ingrediënten:

  • 4 zoete aardappelen
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 8 plakken brie
  • 1 bosuitje
  • enkele stengels bieslook

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Maak de zoete aardappelen schoon en wrijf ze in met olijfolie.
  • Maak er gaatjes in met een satéprikker of een vork.
  • Kruid ze dan met peper en zout.
  • Zet ze nu zo’n 50 minuten in de oven.
  • Snijd het bosuitje in fijne ringen.
  • Snijd de zoete aardappels een paar cm open en vul ze op met brie.
  • Zet het nu nog eens 5 minuten in de oven tot de brie gesmolten is.
  • Werk af met wat bieslook en gesneden bosuitjes.

Naar een recept van Jamie Oliver.

 

8 gedachtes over “Zoete aardappel met brie

Plaats een reactie