Wrap met heksenkaas en zalm

 

wrap zalm heksenkaas

 

Ingrediënten:

  • mini tortilla’s
  • 4 koffielepels heksenkaas (originele)
  • 150 gram gerookte zalm
  • 6 eieren

Bereiding:

  • Kook de eieren hard in een pannetje. Spoel ze daarna af onder de koude kraan.
  • Pel de eieren en haal de eierdooiers eruit.
  • Stamp de eierdooiers fijn met een vork.
  • Voeg de heksenkaas toe en roer het door de eierdooiers.
  • Smeer het mengsel als een dun laagje over de tortilla.
  • Leg in het midden een plakje gerookte zalm en rol de tortilla op.
  • Snijd de tortilla in twee helften met een scherp mes.

 

Advertenties

Een gedachte over “Wrap met heksenkaas en zalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s