Fusili met kaas en bieslook

Voor iedereen die graag kaas heeft in combinatie met pasta. Ook dit receptje komt uit het boek van ‘Gino’s pasta’.

Ingrediënten:

  • 250 ml volle melk
  • 80 gram gorgonzola, in blokjes (eventueel paar extra blokjes ter garnering)
  • 80 gram goudse kaas, gemalen
  • 4 eetlepels bieslook
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 500 gram fusili
  • 1 bol mozarella, in kleine blokjes
  • 60 gram parmezaanse kaas
  • zout

Bereiding:

  • Schenk de melk in een pan. Voeg de gorgonzola en goudse kaas toe. Verwarm dit op halfhoog vuur tot de kazen gesmolten zijn. Doe dit met een houten lepel.
  • Voeg de bieslook, cayennepeper en een snufje zout toe. Neem de pan dan van het vuur.
  • Kook de pasta beetgaar. Giet af en zet hem terug op een laag vuur.
  • Voeg de kaassaus, mozarella en parmezaan toe aan de pasta. Schep dit om.
  • Garneer eventueel met een paar blokjes gorgonzala.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s