Arretjescake op z’n paasbest

IMG_9297

Ingrediënten:

  • 200 gram melkchocolade
  • 60 gram pure chocolade
  • 120 gram boter
  • 140 gram witte suiker
  • 2 eieren
  • 240 gram theebiscuits
  • 260 gram m&m’s met pinda’s (paaseditie)
  • 100 gram crispy m&m’s
  • 8-tal melkchocolade paaseitjes
  • 12-tal grote marshmallows

Bereiding:

  • Smelt de boter in een pannetje of op een lage stand in de magnetron.
  • Doe een pannetje halfvol met water en breng het aan de kook. Zet hierin een kom en doe daarin de chocolade. Laat dit rustig smelten. Roer af en toe.
  • Klop de eieren en witte suiker tot het geheel lichtgeel kleurt.
  • Voeg dan de boter en chocolade toe. Klop goed met de mixer.
  • Breek de koekjes in kleinere stukjes en voeg dit toe aan het chocolademengsel.
  • Voeg hier nu ook de crispy M&M’s aan toe, 80 gram van de pinda m&m’s en knip/snijd een 8-tal marshmallows in kleinere stukjes.
  • Bekleed een bakvorm met wat bakpapier en giet hierin het chocolademengsel.
  • Werk af met de rest van de pinda M&M’s, paaseitjes en stukjes van de resterende marshmallows.
  • Laat een paar uurtjes in de koelkast uitharden.

Verwarm een mes eventjes onder de hete kraan zodat je de arretjescake makkelijk kunt snijden.

2 gedachtes over “Arretjescake op z’n paasbest

Plaats een reactie