Arretjescake op z’n paasbest

IMG_9297

Ingrediënten:

  • 200 gram melkchocolade
  • 60 gram pure chocolade
  • 120 gram boter
  • 140 gram witte suiker
  • 2 eieren
  • 240 gram theebiscuits
  • 260 gram m&m’s met pinda’s (paaseditie)
  • 100 gram crispy m&m’s
  • 8-tal melkchocolade paaseitjes
  • 12-tal grote marshmallows

Bereiding:

  • Smelt de boter in een pannetje of op een lage stand in de magnetron.
  • Doe een pannetje halfvol met water en breng het aan de kook. Zet hierin een kom en doe daarin de chocolade. Laat dit rustig smelten. Roer af en toe.
  • Klop de eieren en witte suiker tot het geheel lichtgeel kleurt.
  • Voeg dan de boter en chocolade toe. Klop goed met de mixer.
  • Breek de koekjes in kleinere stukjes en voeg dit toe aan het chocolademengsel.
  • Voeg hier nu ook de crispy M&M’s aan toe, 80 gram van de pinda m&m’s en knip/snijd een 8-tal marshmallows in kleinere stukjes.
  • Bekleed een bakvorm met wat bakpapier en giet hierin het chocolademengsel.
  • Werk af met de rest van de pinda M&M’s, paaseitjes en stukjes van de resterende marshmallows.
  • Laat een paar uurtjes in de koelkast uitharden.

Verwarm een mes eventjes onder de hete kraan zodat je de arretjescake makkelijk kunt snijden.

Advertenties

2 gedachtes over “Arretjescake op z’n paasbest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s