Ingrediënten:
- 200 gram melkchocolade
- 60 gram pure chocolade
- 120 gram boter
- 140 gram witte suiker
- 2 eieren
- 240 gram theebiscuits
- 260 gram m&m’s met pinda’s (paaseditie)
- 100 gram crispy m&m’s
- 8-tal melkchocolade paaseitjes
- 12-tal grote marshmallows
Bereiding:
- Smelt de boter in een pannetje of op een lage stand in de magnetron.
- Doe een pannetje halfvol met water en breng het aan de kook. Zet hierin een kom en doe daarin de chocolade. Laat dit rustig smelten. Roer af en toe.
- Klop de eieren en witte suiker tot het geheel lichtgeel kleurt.
- Voeg dan de boter en chocolade toe. Klop goed met de mixer.
- Breek de koekjes in kleinere stukjes en voeg dit toe aan het chocolademengsel.
- Voeg hier nu ook de crispy M&M’s aan toe, 80 gram van de pinda m&m’s en knip/snijd een 8-tal marshmallows in kleinere stukjes.
- Bekleed een bakvorm met wat bakpapier en giet hierin het chocolademengsel.
- Werk af met de rest van de pinda M&M’s, paaseitjes en stukjes van de resterende marshmallows.
- Laat een paar uurtjes in de koelkast uitharden.
Verwarm een mes eventjes onder de hete kraan zodat je de arretjescake makkelijk kunt snijden.
Arretjescake is zo lekker! Leuk, deze paasvariant:)
Ja! Al van kleins af aan hou ik van arretjescake. Bedankt voor jouw compliment en reactie! 😊