Adria – Wassenberg (Rothenbach)

Dat je in Duitsland goed kunt eten… daar waren we al van overtuigd. Maar toch vinden we het altijd spannend om een nieuw adresje te testen!
We reden vanuit de Duitse supermarkt terug naar huis en kwamen toevallig langs Rothenbach. Daar zagen we enorm veel auto’s bij het Kroatische restaurant ‘Adria’ staan. Met zoveel klanten moet het eten toch goed zijn! Met die gedachte stapten we ’s avonds binnen…

In dit restaurant kun je terecht voor een heerlijk grillgerecht, met vlees of vis. Er staan een heleboel schnitzels, varkensfilets, kip-en grillgerechten op het menu.
Op vrijdag kun je hier genieten van een koud en warm buffet met salade en een dessert.

We gingen die avond voor de Kroatische schotel. Dit is een schotel voor twee personen met daarop verschillende soorten vlees: een steak, hamburger, worstje, varkenskotelet, speklapje en een spies. En dat natuurlijk in z’n tweevoud.
In het midden ligt er nog friet en aan de zijkant kaas met getomateerde rijst. Als extraatje bestellen we champignonroomsaus en mayonaise.

Zoals je op de foto kunt zien, hebben we hier flink kunnen eten. De schotel was enorm!
Het vlees werd allemaal perfect gebakken en de frietjes waren heerlijk krokant. En de champignonsaus…om van te smullen! De steak werd mijn favoriet en mijn vriend genoot het meeste van de spies. En dat klein beetje kruidenboter op het vlees is ook een lekker extraatje! De salade kun je trouwens zelf nemen. Bij de ingang van het restaurant vind je de gekoelde saladebar waar je zelf de zuurkool, wortel, bonen, maïs, salade en sauzen kunt opscheppen. Perfect!

Na die enorme portie vlees en friet kon mijn vriend, tot mijn grote verbazing, ook nog een ijsje op! De chocoladesaus zat niet alleen bovenop het ijs, maar ook onder en tussen de ijsbollen.

Als afsluitertje kregen we, bij de rekening, nog een heerlijk likeurtje. We gingen hier tevreden naar buiten. Echt een aanrader!

Lekker!

  • grote hoeveelheden tegen scherpe prijzen
  • perfect gebakken vlees
  • jouw eigen salade samenstellen aan de saladebar
  • Nederlandstalig personeel

Niet zo lekker!

  • interieur mist wat Kroatische sfeer

9enhalf

Adria, Rothenbacher Str.2, Wassenberg,  http://www.adria-rothenbach.de

 

2 gedachtes over “Adria – Wassenberg (Rothenbach)

  1. sylvia zegt:

    Bediening aardig prima niets mis mee.
    Maar het eten is zo zout !!! Veels te zout!!! daar zou eens naar gekeken moeten worden door de kok!!!! Jammer hoor ik ga dus niet meer met mijn vrienden hier eten! Zo jammer dat alles zo zout is!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s