Grand Café Narvik – Zutendaal

 

Grand Café Narvik ligt midden in het Landal vakantiepark ‘Mooi Zutendaal’. Deze brasserie zal vooral bezocht worden door de vakantiegasten op het park maar is ook vrij toegankelijk voor bezoekers buitenaf.

Bij Narvik kun je terecht voor een drankje, lunch of diner. Op de kaart is zeker genoeg keuze. Voor ieder wat wils… broodjes, salades, croques, pasta, vlees en vis. Wij kwamen voor het diner.

zutendaal1

Het personeel is hier trouwens wel vriendelijk, van het begin tot het einde.
We besluiten om een voor- en hoofdgerecht te nemen. We hebben honger!
zutendaal2

Als voorgerecht neemt mijn vriend de garnalencocktail en ik de scampi diabolique. Dat laatste gerechtje vind ik zo’n typische Belgisch gerecht. De meeste Vlamingen zullen dit vast al eens gegeten hebben maar ik dus nog niet!

zutendaal3
Ik kreeg mijn bordje met vijf mooi scampi’s voor me, met daarbij wat stokbrood en roomboter. Na mijn eerste hap was ik eigenlijk al verkocht! Wat vond ik dat lekker!
Een romig sausje met pit! Zoiets had ik inderdaad verwacht… helemaal tevreden.
De peper kon je zeker proeven maar het was niet te heftig. De saus was mooi glad en stevig. Ideaal om dat brood in te dippen! Enige minpunt… het was veel te vlug op! 🙂

zutendaal4
De garnalencocktail was ook de moeite waard. Qua presentatie was het niet de moeite maar aan garnalen geen gebrek! Echt een berg! Met de nodige salade en cocktailsaus erbij was dit een lekker voorgerecht voor mijn vriend.

zutendaal5

Als hoofdgerecht probeerde ik eens iets anders te nemen… de kipsaté met pindasaus. Op het eerste zicht leek dit vrij miniem maar de kip was uiteindelijk toch voldoende. De hoeveelheid saus was royaal en het smaakte lekker. De gebakken uitjes die daarbovenop lagen, waren een goede keuze! De bijbehorende salade vond ik oké maar de dressing was wel heel miniem. De kleine tomaatjes, die ik anders erg lekker vind, waren een tegenvaller. Ze waren duidelijk nog niet rijp genoeg. Erg hard en smaakloos. Als aanvulling van het bord zou ik zeker wat kroepoek aanraden. Dat is eigenlijk onmisbaar bij een sateetje!
Uiteindelijk had ik wel erg lekker gegeten.
zutendaal 7
Mijn vriend koos een varkenshaasje met champignonroomsaus. En die laatste was zeker oké! De saus zat goed op smaak. Jammer dat de stukjes varkenshaas al versneden waren. Dit maakte het vlees al vlug wat te droog. Gelukkig was de saus wel voldoende aanwezig waardoor de droogte minder opviel.
zutendaal 6
De frietjes kregen we in een kommetje erbij geserveerd.

Lekker!

  • roomsaus scampi’s
  • grote hoeveelheid garnalen
  • vriendelijke bediening

Niet zo lekker!

  • tomaatjes waren echt nog niet rijp (ook op de andere dagen dat ik er at)
  • varkenshaasje iets te droog/gaar

8

Grand Café Narvik, Landal Mooi Zutendaal, Gijzenveldstraat 75, Zutendaal

Advertentie

Een gedachte over “Grand Café Narvik – Zutendaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s