Cascara Rodizio Grill & Bar – Sevenum

Ondanks het druilerige weer vertrokken we gisterenavond enthousiast richting het Limburgse Sevenum. Een ritje van een 40-tal minuten maar dat hadden we er wel voor over want we mochten van Social Deal een leuk adresje testen!

Social Deal werkt met aantrekkelijke deals. Er staan veel verschillende restaurants gerangschikt per regio of provincie. Je kunt er de dag zelf of tot een 3-tal maanden op voorhand reserveren. De betaling gebeurt vooraf en is in de meeste gevallen voor het eten alleen. De drankjes betaal je dan ter plekke in het restaurant.
Sinds ik in april het aanbod kreeg om een restaurant te mogen testen, heb ik al verschillende deals uitgetest. Het is enorm makkelijk, overzichtelijk en het aanbod wijzigt regelmatig.

We keken er dan ook al enkele weken naar uit om bij Cascara Rodizio grill & bar te gaan eten. Bij het binnenstappen kregen we al meteen het vakantiegevoel! De regen van buiten waren we al snel vergeten.
De man van de bediening liep met ons mee naar het tafeltje en vertelde enthousiast over de werking in het restaurant. Het principe is heel makkelijk. Je kunt hier onbeperkt genieten van vlees & vis maar je mag ook zelf salades en warme bijgerechten gaan halen aan het buffet. Met behulp van de ‘yes’ en ‘no’ kaart weten de koks of jij graag vlees of vis wilt hebben.

cascara15

Alle informatie stond ook in het krantje dat op onze tafel lag. In de ‘foodguide’ van het krantje kun je ook precies zien wat ze serveren en van welk deel van het lam/rund/kip/varken/ vis het gesneden is.
Verderop stonden ook enkele heerlijke cocktails want ook die maken ze hier met veel plezier! We kozen voor een pina colada en mojito! Een heerlijke starter!

Via Social Deal mochten we hier een hele avond onbeperkt genieten van het lekkerste vlees en vis! En dat allemaal aan tafel gebracht op diverse spiezen! Iets wat we nog nooit eerder gezien hadden. Achteraf zouden we dan ook nog een taartje krijgen, ook dat zat in onze deal.

We besloten om eerst met een soepje te beginnen. Je kon kiezen uit de tomaten-muntsoep of een maïssoep. Daarbij lagen heerlijke broodjes met bijpassende smeersels zoals tzatziki en kruidenboter. De soep rook heerlijk! De maïssoep was lekker, smaakte een beetje pittig.

Toen maakten we ons rondje langs de ‘Fresh Market’. Alles werd mooi gepresenteerd in diverse schalen. Bovenaan op het krijtbord stond geschreven wat je er allemaal terug kon vinden.
Onze favorieten waren de gepocheerde zalm en de aardappelsalade. Die laatste vond ik echt een toppertje!


Ook de warme gerechten aan het buffet zagen er goed uit! De warmhoudschalen deden hun werk goed en waren ook makkelijk te hanteren. Ze bleven automatisch omhoog staan zodat je alles  op kon scheppen. De aardappelgratin was een schot in de roos! Verrassend met dat rode pepertje erin! Ook de gebakken aardappeltjes konden mij bekoren. Ze waren mooi gegaard.

cascara17

Tussendoor kwamen de koks aan de tafel met diverse vlees- en visspiezen. Zij sneden dan aan tafel telkens een stukje van hun spies af.  Zo hebben we onder andere een stukje geproefd van de rib-eye, lamsbout, bavette, procureur, de worstjes, zwaardvis, kippenpoten en de zalm. Dit kwam allemaal op een vlot tempo en smaakte echt goed. Het vlees was op smaak en perfect mals gegaard. Het was echt genieten! Wil je een bepaald stuk vlees of vis niet zo graag, dan kun je dat gewoon aangeven en dan lopen ze weer rustig verder.
cascara20
Als laatste genoot ik nog van een taartje van limoen-cheesecake. Lekker fris, lichtjes zuur en met een lekker zoete koekjesbodem. Een prima afsluiter, al mocht hij nog iets koeler geserveerd worden.

We hebben hier echt genoten van ons avondje bij Cascara Rodizio Grill & Bar. Het is een prachtig restaurant, gelegen in een oude hoeve (die helemaal eigentijds is ingericht). Ondanks dat het restaurant (bijna) vol zat, hadden we toch niet het gevoel dat het er rumoerig was. Dit komt waarschijnlijk door het hele hoge dak (en plafond) en doordat de ruimte niet overdadig gevuld is met tafels. Rond 19 uur speelde er ook nog een live muzikant waardoor we nog meer in zuiderse sferen kwamen. Een leuke ervaring!

Lekker!

  • vriendelijke bediening
  • ruime keuze aan salades en bijgerechten
  • perfect gegaard vlees & vis
  • gezellige sfeer

Niet zo lekker!

  • cheesecake mocht iets koeler

9enhalf

Wil jij ook eens genieten van een scherpe Social Deal in Midden-Limburg? Kijk dan zeker eens op hun website voor de leukste aanbiedingen.

Cascara Rodizio Grill & Bar, Middenpeelweg 1, Sevenum, https://www.cascararodizio.nl/

Een gedachte over “Cascara Rodizio Grill & Bar – Sevenum

  1. Marvin Samallo zegt:

    Inderdaad, wij hebben hier enkele weken geleden ook gegeten en wat hebben we genoten! Alles was even lekker. Het is dat we niet in de buurt wonen anders zou het ze l er één maal in de maand vaste prik worden. Fantastisch!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s