Stokjes met kip

1-IMG_9168

Ingrediënten:

  • 600 gram kipfilet
  • 1 flinke koffielepel Curry Madras (Jonnie Boer kruiden)
  • 4 à 5 eetlepels olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kipfilet in blokjes (zo’n 4 x 4 cm) en doe deze in een kom.
  • Giet er de olijfolie bij.
  • Voeg de kruidenmix toe.
  • Meng alles nu goed door elkaar en bedek de kom met folie.
  • Laat minstens 45 minuten, afgedekt, staan om te marineren.
  • Giet de overvloed aan olijfolie weg.
  • Verwarm een braadpan en voeg de kippenblokjes toe.
  • Bak ze bruin op hoog vuur maar roer steeds goed.
  • Laat ze een beetje afkoelen en prik ze op stokjes.

Deze kippenstokjes zijn zowel koud als warm lekker.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s