Stokjes met kip

1-IMG_9168

Ingrediënten:

  • 600 gram kipfilet
  • 1 flinke koffielepel Curry Madras (Jonnie Boer kruiden)
  • 4 à 5 eetlepels olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de kipfilet in blokjes (zo’n 4 x 4 cm) en doe deze in een kom.
  • Giet er de olijfolie bij.
  • Voeg de kruidenmix toe.
  • Meng alles nu goed door elkaar en bedek de kom met folie.
  • Laat minstens 45 minuten, afgedekt, staan om te marineren.
  • Giet de overvloed aan olijfolie weg.
  • Verwarm een braadpan en voeg de kippenblokjes toe.
  • Bak ze bruin op hoog vuur maar roer steeds goed.
  • Laat ze een beetje afkoelen en prik ze op stokjes.

Deze kippenstokjes zijn zowel koud als warm lekker.

 

Plaats een reactie