Kip en groenten in de wok

img_8948

Ingrediënten (voor 3 à 4 personen):

  • 3 kipfilets
  • 400 gram champignons
  • 2 rode paprika’s
  • 1 gele paprika
  • 1 dikke ui
  • 2 knoflooktenen
  • 2 koffielepels Colombo kruiden (Puur Verstegen, mix met kurkuma, mosterdzaad, koriander, karwijzaad, fenegriek, peper, kruidnagel)
  • 150 ml zoete chilisaus
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Bereiding:

  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Snijd de paprika’s in dunne repen.
  • Snijd de champignons in kwart stukken.
  • Snijd de knoflooktenen fijn.
  • Snijd de kipfilets in reepjes.
  • Verwarm een diepere wokpan met olijfolie.
  • Kruid de kipfilet met een beetje zout en peper.
  • Voeg de kipfiletreepjes toe. Kruid met Colombo kruiden. Bak ze goudbruin. Roer regelmatig.
  • Voeg de ui en knoflook toe. Bak gedurende een 2-tal minuten op hoog vuur.
  • Voeg de paprika en champignons toe. Bak en roer gedurende 5 minuten.
  • Voeg nu de chilisaus toe.
  • Roer goed door elkaar.

Heerlijk bij rijst, noedels of in wraps.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s