Ingrediënten (voor 3 à 4 personen):
- 3 kipfilets
- 400 gram champignons
- 2 rode paprika’s
- 1 gele paprika
- 1 dikke ui
- 2 knoflooktenen
- 2 koffielepels Colombo kruiden (Puur Verstegen, mix met kurkuma, mosterdzaad, koriander, karwijzaad, fenegriek, peper, kruidnagel)
- 150 ml zoete chilisaus
- peper
- zout
- olijfolie
Bereiding:
- Snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de paprika’s in dunne repen.
- Snijd de champignons in kwart stukken.
- Snijd de knoflooktenen fijn.
- Snijd de kipfilets in reepjes.
- Verwarm een diepere wokpan met olijfolie.
- Kruid de kipfilet met een beetje zout en peper.
- Voeg de kipfiletreepjes toe. Kruid met Colombo kruiden. Bak ze goudbruin. Roer regelmatig.
- Voeg de ui en knoflook toe. Bak gedurende een 2-tal minuten op hoog vuur.
- Voeg de paprika en champignons toe. Bak en roer gedurende 5 minuten.
- Voeg nu de chilisaus toe.
- Roer goed door elkaar.
Heerlijk bij rijst, noedels of in wraps.