Pastasalade met pesto, paprika en tonijn

pastasalade met groene pesto paprika tonijn

Ingrediënten (voor 3 à 4 personen als lunch): 

  • 175 gram mini penne
  • 85 gram rucola
  • 1 punt paprika
  • 1 blikje tonijnstukjes (bijvoorbeeld John West for salads zongedroogde tomaten)
  • 100 gram verse pesto uit de koeling (bijvoorbeeld LeQrs basilicum pesto)
  • 150 gram erwtjes (blik)
  • 1/2 koffielepeltje kruiden voor salade (Simply Spices, een mix van gedroogde basilicum, peterselie en rozemarijn)

Bereiding:

  • Kook de mini penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel dan af onder de koude kraan.
  • Snijd ondertussen de paprika in fijne blokjes.
  • Doe de koude pasta in een kom. Roer er de pesto goed doorheen.
  • Hussel er de rucola, erwten, tonijn en paprika doorheen.
  • Werk af met een beetje kruiden voor salade.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s