GETEST: Bonbons Chocoladebezorgd

Via de webshop ‘Chocoladebezorgd’ kreeg ik de vraag of ik hun bonbons wilde testen!
Zo’n aanbod sla ik natuurlijk niet af en zo kreeg ik enkele dagen later twee doosjes chocolade thuisbezorgd.


Chocoladebezorgd.nl is een bedrijf waar je allerlei leuke cadeaus kunt bestellen uit (je raadt het al!) chocolade! Alle producten zijn handgemaakt en men maakt gebruik van de Belgische Callebaut chocolade!
Is het nu voor een geboorte, verjaardag, als relatiegeschenk, om iemand beterschap te wensen of  voor jouw grote liefde… hier vind je allerlei mooie chocoladeverrassingen!

4

Maar zoek je nog iets specialer? Kijk dan zeker eens bij hun bonbons!
De bonbons worden in doosjes per 5, 10 of 15 stuks verpakt en kun je zelf samenstellen.
Zo kun je dus telkens een andere bonbon in het doosje laten verpakken. Maar misschien vind jij het net lekker om een hele doos van dezelfde overheerlijke bonbon te nemen? Geen probleem want ook dat kan gewoon!
Wanneer je klaar bent met de samenstelling van het doosje kun je nog een tekstje toevoegen dat ze afdrukken op een kaartje dat bijgevoegd wordt. Zo wordt het een persoonlijk doosje chocolade!
Ook goed om te weten… de bonbons worden elke week in een klein aantal gemaakt waardoor je steeds een vers product toegestuurd krijgt.  

7
6
Zelf werd ik heel vrolijk van mijn doosje chocolade! Mijn doosje van 15 stuks werd gevuld met al de twaalf verschillende smaken!
En het openen van het doosje voelde echt als een cadeautje! Wat een leuke kleurtjes, wat een prachtige glans, wat een toffe spikkeltjes en wat een verrassende smaken!
Over smaak valt altijd te twisten maar wij vonden ze echt geweldig! De genoemde smaken kwamen goed uit! De ene vulling van de bonbons was iets smeuïger dan de andere en de zeezout karamel werd als eerste getest! Jammie! Daarna volgde de bonbon met gezouten pinda en daarna die van baileys. En zo gingen we maar door! 🙂
Te heerlijk om te laten liggen, ondanks dat ze zo mooi waren! 😉

https://www.chocoladebezorgd.nl/

2 gedachtes over “GETEST: Bonbons Chocoladebezorgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s