Ingrediënten:
- 500 gram fusilli
- 250 gram hamblokjes
- 5 stengels bosui
- 5 stengels bleekselder (witte selder)
- paar takjes verse platte peterselie
- 5 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels zuivelspread (verse kaas)
- 1 mespunt nootmuskaat
- 1 theelepel kerriepoeder
- peper
- zout
Bereiding:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel daarna met koud water. Zet dan aan de kant.
- Snijd de bleekselder in schijfjes.
- Snijd de bosui in ringen.
- Snijd de peterselie fijn.
- Neem een kommetje en meng hierin de mayonaise met de zuivelspread. Roer er de kerrie en nootmuskaat doorheen.
- Meng de pasta met het mayonaisemengsel.
- Roer er de bosui, hamblokjes en bleekselder doorheen.
- Kruid naar smaak met peper en zout.
Heerlijk bij de barbecue of als lunchsalade.