Koude pastasalade met selder, bosui en ham

pastasalade bleekselder ham bosui

Ingrediënten:

  • 500 gram fusilli
  • 250 gram hamblokjes
  • 5 stengels bosui
  • 5 stengels bleekselder (witte selder)
  • paar takjes verse platte peterselie
  • 5 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels zuivelspread (verse kaas)
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet af en spoel daarna met koud water. Zet dan aan de kant.
  • Snijd de bleekselder in schijfjes.
  • Snijd de bosui in ringen.
  • Snijd de peterselie fijn.
  • Neem een kommetje en meng hierin de mayonaise met de zuivelspread. Roer er de kerrie en nootmuskaat doorheen.
  • Meng de pasta met het mayonaisemengsel.
  • Roer er de bosui, hamblokjes en bleekselder doorheen.
  • Kruid naar smaak met peper en zout.

 

Heerlijk bij de barbecue of als lunchsalade.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s