GETEST: Visitekaartjes Fotofabriek

Zoals je wellicht opgemerkt hebt, heb ik afgelopen week gesleuteld aan mijn blog.
De lay-out bestond al enkele jaren uit een lichtblauwe achtergrond met oranje tinten. Voor mijn naderende 5de verjaardag van ‘Lekker Happen’ leek het me toch leuk om het iets op te frissen.

fotofabriek1

En zo gezegd, zo gedaan! De layout ziet er, wat mij betreft, hedendaagser en vrolijker uit dan voorheen. Omdat mijn vorige visitekaartjes zowat allemaal gebruikt zijn tijdens mijn restaurantsbezoekjes, leek het me ontzettend leuk om nieuwe kaartjes te laten maken. En die nieuwe layout was de reden om EINDELIJK eens in actie te komen!

Want zo’n jaar geleden kreeg ik van Fotofabriek al het aanbod om een eigen receptenboek te maken. Dat receptenboek vond ik, in mijn geval, minder interessant maar toen ik verder keek op hun website zag ik wel een heleboel andere producten.
Je kunt hier echt allerlei producten laten maken: notitieboekjes, kaarten, agenda’s, menukaarten, telefoonhoesjes, fotoboeken, tuinposters…
De keuze is enorm!

fotofabriek2

De website van Fotofabriek oogt heel duidelijk en bovenaan staat er ook vermeld: als beste getest door AvroTros Radar! Vol vertrouwen begon ik er dan ook aan!
En heel moeilijk was het niet. Allereerst mocht ik kiezen uit een liggend of staand visitekaartje. Ik koos voor liggend en ging zo aan de slag met de ‘online editor’. Je kunt ook kiezen om eerst software te downloaden maar dat leek me niet nodig in mijn geval.
Om mijn kaartje een iets unieker tintje te geven, koos ik in het begin voor de extra optie: een snijvorm. Hier zitten wel extra kosten (3,99 euro) aan verbonden.

fotofabriek3

Daarna kon ik verder gaan met het ontwerp. Je kunt eigen foto’s invoegen vanaf je eigen computer, Facebook of Instagram. Daarna kun je teksten invoegen en kies je een gepast lettertype en de juiste lettergrootte. Als je met Word kunt omgaan, zal dit zeker allemaal bekend overkomen.
Standaard staan er ook al cliparts (tekeningen rond een bepaald onderwerp zoals geboorte, liefde, herfst…) en bepaalde thema’s in. Wat ik wel miste, waren de simpele vormen zoals een rechthoek en een vierkant. Dat zou ik Fotofabriek nog wel als tip willen meegeven! Uiteindelijk heb ik die rechthoek zelf gemaakt in Word, opgeslagen en als foto geupload in de Online Editor. Dat was wel iets omslachtig!

fotofabriek5

Uiteraard kun je voor de teksten ook andere kleuren gebruiken. Heb je een foutje gemaakt, dan kun je gewoon op het prullenmandje klikken zodat je het gewoon opnieuw kunt proberen.
Wil je jouw product niet in één keer maken, dan kun je het project ook altijd tussendoor opslaan. Een ander moment ga je dan gewoon verder waar je gebleven was! Ideaal toch?

fotofabriek6

Wanneer jouw voor- en achterkant klaar is, kun je jouw product gaan bestellen.
De prijzen staan duidelijk vermeld zodat je niet voor een verrassing komt te staan.
Het verzenden gaat zowel naar Nederland, Duitsland, België en zelfs Oostenrijk.
Betalen doe je makkelijk met Ideal, Bancontact, Mastercard, Visa, de webshop giftcard en de VVV giftcard.

Ik bestelde mijn visitekaartjes op woensdag en vrijdag zaten ze al in de brievenbus!
Mijn 100 visitekaartjes (want ik mocht 2 keer 50 visitekaartjes bestellen!) zaten verpakt in een stevig kartonnen doosje met daarin een plastic zakje. De visitekaartjes zaten per 25 met een elastiekje samen.

visitekaartjes lekker happen

De kaartjes zelf zijn gedrukt op 260 gram papier waardoor ze heel stevig zijn! Uiteraard kun je hier ook kiezen voor een andere papiersoort (bijvoorbeeld hoogglans) maar hier betaal je ook extra voor.  De vorm is netjes uitgesneden en de teksten zijn duidelijk gedrukt.
Ik ben er heel tevreden mee en de service was perfect!

www.fotofabriek.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s