Frisse aardappelsalade

IMG_9478

 

Ingrediënten:

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 100 gram zilveruitjes
  • 40 gram rucola
  • klein bosje verse dille
  • klein bosje bieslook
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • peper
  • zout

Bereiding:

  • Kook de aardappelen met de schil gedurende 20 minuten. Giet ze af en laat goed afkoelen.
  • Snijd de grotere aardappelen in 4 stukken. De kleinere aardappelen snijd je door de helft.
  • Maak een saus door de mayonaise en Griekse yoghurt te mengen.
  • Kruid de saus met peper en knip er de verse dille en bieslook bij.
  • Meng de aardappelen door de saus.
  • Kruid dan met zout.
  • Roer de rucola en zilveruitjes door de aardappelen.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s