2017, een nieuw blogjaar!

Het jaar 2016 is weer ten einde! Daarom wil ik jou, als bezoeker van Lekker Happen, alvast een gelukkig Nieuwjaar toewensen. Dat 2017 een smaakvol jaar mag worden!

Maar… ik neem je graag nog even mee in mijn jaar 2016. Een jaar waarin ik genoten heb van mooie dingen maar ook wel mindere momenten heb gehad. Dat moet ik ook bekennen… maar laten we het hier positief houden! 😉

2016 is het jaar waar mijn vriend en ik met veel plezier een heleboel Van der Valk hotels bezochten. Afgelopen jaar logeerde ik in mijn 54ste Van der Valkhotel en mijn vriend in zijn 30ste. De verslagen van de bijbehorende etentjes werden hier uitgebreid gepost.
Afgelopen jaar hebben we ook veelvuldig de Efteling bezocht met ons abonnement. We hebben genoten van het nieuwste sprookje van Pinokkio en wandelden heel wat kilometers door het mooie pretpark.

Zoals jullie gemerkt hebben, hebben we ook weer genoten van vele restaurantbezoeken. Sushi stond (alweer) op nummer 1. De Izumi in Weert bezochten we regelmatig ’s avonds en de Sushi Tokio  is een uitstekende plaats om te lunchen. Een nieuw adresje waar we verrassend gegeten hebben, was La Casita in Voorschoten. En tijdens de vakantie in Duitsland aten we geweldig bij Balkan Grill in Moers.

Zelf koken gebeurde natuurlijk ook! Alledaags maar toch lekker was de ovenschotel met karbonade. En de speculaastruffels waren ook een groot succes. Vele varianten volgden… Er werden ook verschillende stoofpotten en een heleboel gefrituurde hapjes bereid.

Lekker Happen trok dit jaar meer bezoekers dan voorheen en werd beter gevonden dan de vorige jaren. Er was een stijging in de statistieken. Augustus was een echte topmaand want de arretjescake met maltesers werd een groot succes via de Facebookpagina van Lekker Happen. Het recept werd enorm vaak gedeeld en het aantal reacties was niet bij te houden. Dat was mijn ‘moment of fame’! 😉

Ik ben zelf dol op lijstjes dus geef ik die ook graag mee aan jullie!
recepten2016.jpg
De ‘Lekker Happen’ TOP 5 recepten van 2016:
Arretjescake met maltesers
Ovenschotel met kip en pasta
Ovenschotel met kip en krieltjes
Gehaktballen in een jasje
Zoete aardappel met brie
producten.jpg

De ‘Lekker Happen’ TOP 5 geteste producten van 2016:
Johnny Doodle chocolade
Tilda rijst
Kaassouflé
Kaasplankje – kaasuitkollum
Fruitpoffertjes Jumbo

restaurants.jpg

De ‘Lekker Happen’ TOP 5 restaurants van 2016:
De Kluizenaar in Achel
De Waterkant in Lommel
Van der Valk in Leusden
Cantina in Lommel
Central in Neerpelt

Hopelijk zie ik jullie nog vaak terug in 2017!

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s