Sapje met spinazie, gember, appel en mango

IMG_20160829_144802_resized

Dit sapje is ideaal bij het gebruik van een sapcentrifuge.

Ingrediënten:

  • 4 handjes spinazie
  • 1,5 cm schijfje gember
  • 1 appel (bv. Jonagold)
  • 1/2 mango

Bereiding:

  • Schil het stukje gember.
  • Schil de mango en snijd hem in grote stukken.
  • Doe de mango, appel en gember in de sapcentrifuge.
  • Duw dan de spinazie door de sapcentrifuge.

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Sapje met spinazie, gember, appel en mango

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s