Glutenvrije pastasalade met makreel

Voor deze pasta maakte ik gebruik van de glutenvrije pasta van Grand’Italia.
Deze pasta kookt mooi beetgaar, in 8 minuten tijd. Ook in fusilli verkrijgbaar.

1-IMG_9688

Ingrediënten:

  • 500 gram (glutenvrije) pasta
  • 1 rode pesto (met gegrilde groenten)
  • 250 gram gerookte makreel
  • 40 gram rucola
  • 1 zakje rauwkost paprikamix (AH) (bevat paprika, wortel, witte kool)

Bereiding:

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Giet dan af en laat een beetje afkoelen.
  • Roer de pesto door de lauwwarme pasta. Laat dan iets verder afkoelen.
  • Scheur de gerookte makreel in kleinere stukken en voeg hem bij de pasta.
  • Roer de rauwkost mix en rucola tenslotte door de pasta.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s