Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 plakken verse geitenkaas
- 4 vierkante plakken bladerdeeg
- 1 appel (bv. Jonagold)
- ijsbergsla
- verse peterselie
- olijfolie
- bakspray
- honing
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Leg 4 vuurvaste bakjes op een bakplaat.
- Vet ze in met wat bakspray (boter kan ook).
- Leg een plakje bladerdeeg over het kommetje heen.
- Zet ze zo 15 minuten in de oven, op de bakplaat.
- Haal ze uit de oven maar laat de oven aan staan.
- Leg de geitenkaas in een ovenschaal en zet dit zo’n 5-tal minuten in de oven.
- Meng ijsbergsla met een beetje olijfolie.
- Knip wat peterselie en meng met de sla.
- Snijd een appel in kleine blokjes.
- Leg op elk bord een stukje bladerdeeg.
- Leg de sla op het bladerdeeg.
- Leg de geitenkaas erop.
- Werk af met de blokjes appel en wat honing.