Geitenkaas op bladerdeeg

 

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 4 plakken verse geitenkaas
  • 4 vierkante plakken bladerdeeg
  • 1 appel (bv. Jonagold)
  • ijsbergsla
  • verse peterselie
  • olijfolie
  • bakspray
  • honing

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • Leg 4 vuurvaste bakjes op een bakplaat.
  • Vet ze in met wat bakspray (boter kan ook).
  • Leg een plakje bladerdeeg over het kommetje heen.
  • Zet ze zo 15 minuten in de oven, op de bakplaat.
  • Haal ze uit de oven maar laat de oven aan staan.
  • Leg de geitenkaas in een ovenschaal en zet dit zo’n 5-tal minuten in de oven.
  • Meng ijsbergsla met een beetje olijfolie.
  • Knip wat peterselie en meng met de sla.
  • Snijd een appel in kleine blokjes.
  • Leg op elk bord een stukje bladerdeeg.
  • Leg de sla op het bladerdeeg.
  • Leg de geitenkaas erop.
  • Werk af met de blokjes appel en wat honing.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s