Broodje schnitzel

1-IMG_9602

Ingrediënten (voor 2 grote broodjes):

  • 220 gram kipschnitzel, voorgegaard
  • 4 plakken mozzarella
  • 2 eetlepels groene pesto (bv. truffelpesto van Costa Ligure)
  • handvol gemengde sla
  • cherrytomaatjes
  • 1 stokbrood
  • boter

Bereiding:

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Halveer het stokbrood en snijd het in de lengte door.
  • Snijd de kippenschnitzel in dunne reepjes.
  • Verwarm een braadpan met wat boter en bak de schnitzel hierin gedurende een 6-tal minuten.
  • Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  • Smeer ondertussen de ene helft van het stokbrood in met pesto.
  • Leg de kipfilet erop.
  • Leg daarop 2 plakken mozzarella en eventueel daarop nog een beetje groene pesto.
  • Leg dit stokbrood open in de oven en laat zo’n 5 minuten smelten.
  • Werk af met wat sla en tomaatjes.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s